Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove imaju potrebu za specifičnim rešenjima visokog stepena sigurnosti, gde se ugrađuju sistemi za signalizaciju koji se sastoje od upravljačkih jedinica, sobnih terminala, pozivnih modula pacijenata (iz sobe, kupatila, kreveta), info-displeja i kontrolnih jedinica u nadzornim sobama. Značajan deo ovih rešenja čine anti-bakterijski kablovi, sistemi za uštedu električne energije i sistemi za neprekidno napajanje važnih uređaja u bolnicama.

Budući da je većina ovih rešenja zasnovana na IP protokolu, za zdravstvene ustanove je veoma značajan kvalitet pasivne i aktivne mrežne infrastrukture.

Pored toga, IP mreže i sistemi za distribuciju signala čine osnovu i za mnoge druge sisteme, kao što su rešenja za klasičnu i IP telefoniju, javne displeje, monitore i razglase, interaktivne table, ali i bezbednosna rešenja koja su sve češće zasnovana na IP protokolu.

Kao i mnoge druge javne ustanove, bolnice i domovi zdravlja imaju potrebu za pouzdanim sistemom za video nadzor, kontrolom pristupa, protivprovalnim i sistemima za detekciju požara i gasa, čime se bezbednost jednog ovako važnog objekta podiže na potreban nivo.

Za sve navedene potrebe mi nudimo efikasna rešenja, kao i za evidenciju radnog vremena zaposlenih, upravljanje čekanjem pacijenata u redovima, tjub (tube) sistemima za transport fizičkih pošiljki i upravljanje parkingom za vozila posetilaca i zaposlenih.